Деск Креативна Европа у сарадњи са Завичајним музејем Рума организовао Инфо дан

феб 26, 2023

Деск Креативна Европа у сарадњи са Завичајним музејем Рума, у Конференцијској сали Културног центра Рума, организовао је инфо дан. Предавач је био Димитрије Тадић руководилац Деска Креативна Европа Србија.

У оквиру инфо дана присутним посетиоцима одржана је презентација која за циљ има да све заинтересоване информише о приликама за остваривање финансијске подршке европских пројеката у култури, конкурсној процедури, проналажењу партнерских организација. Догађај је био прилика да сви заинтересовани из Руме и околине сазнају више о смерницама конкурсних позива који су тренутно расписани (Конкурс за циркулацију књижевних дела, Конкурс за европске пројекте сарадње), али и онима који ће бити расписани током године. Присутни посетиоци су имали прилику да чују информације о приоритетима програма, условима за конкурисање и специфичним питањима која се односе на досадашње учешће Србије у програму.

Инфо дан је уједно и прилика да се разговара о потенцијалима пројектних идеја присутних установа и организација за остваривање европске сарадње у оквиру програма Креативна Европа.

Прочитајте још

ПОСЕТИТЕ НАС

Главна 182, 22400, Рума, Србија

ПОШАЉИТЕ НАМ ПОРУКУ

ПОЗОВИТЕ НАС

O МУЗЕЈУ

Основан 1. марта 1962. решењем Народног одбора општине Рума као „завичајни историјско-природњачки музеј“ са прецизно утврђеним задатком „да ради на ископавању, сакупљању и сређивању збирки предмета, слика и записа историјске вредности, затим да организује изложбе и предавања…“

РАДНО ВРЕМЕ

Завичајни музеј Рума је због радова на санацији објекта привремено затворен за посетиоце.

Veb prezentacija je licencirana pod uslovima licence Creative Commons Autorstvo-Nekomercijalno-Bez prerada 3.0 Srbija; Dizajnirano od strane Play Media

Ukidanje pečata
Pretrazivac kulturnog nasledja