Humanitarna IZLOŽBA SLIKA

nov 13, 2018

Zavičajni muzej Ruma
Četvrtak 15. novembar 2018.
18:00 časova

Humanitarna IZLOŽBA SLIKA

U Zavičajnom muzeju Ruma, u četvrtak 15. novembra 2018. godine u 18 časova, priređuje se Humanitarna izložba slika. Prihodi od prodaje slika namenjeni su za pomoć Srđanu Šakotiću.

Pre 18 godina, dogodila se teška saobraćajna nesreća, u kojoj je teško povređen Srđan Šakotić, iz Kraljevaca. Izuzetno talentovan fudbaler, pred kojim je bila uspešna karijera, ostao je vezan za invalidska kolica.

Tim povodom, u četvrtak 15. novembra, u Zavičajnom muzeju u Rumi, biće otvorena prodajna izložba slika, sav novac od prodaje slika biće usmeren ka kupovini kreveta, koji je preko potreban Srđanu.

Izložba će trajati do 22. novembra, a svi koji žele da pomognu Srđanu, mogu to učiniti kupovinom slika u rumskom muzeju.

Pročitajte još

POSETITE NAS

Glavna 182, 22400, Ruma, Srbija

POZOVITE NAS

O MUZEJU

Osnovan 1. marta 1962. rešenjem Narodnog odbora opštine Ruma kao „zavičajni istorijsko-prirodnjački muzej“ sa precizno utvrđenim zadatkom „da radi na iskopavanju, sakupljanju i sređivanju zbirki predmeta, slika i zapisa istorijske vrednosti, zatim da organizuje izložbe i predavanja…“

RADNO VREME

Zavičajni muzej Ruma je zbog radova na sanaciji objekta privremeno zatvoren za posetioce.

Veb prezentacija je licencirana pod uslovima licence Creative Commons Autorstvo-Nekomercijalno-Bez prerada 3.0 Srbija; Dizajnirano od strane Play Media

Ukidanje pečata
Pretrazivac kulturnog nasledja