Хуманитарна ИЗЛОЖБА СЛИКА

нов 13, 2018

Завичајни музеј Рума
Четвртак 15. новембар 2018.
18:00 часова

Хуманитарна ИЗЛОЖБА СЛИКА

У Завичајном музеју Рума, у четвртак 15. новембра 2018. године у 18 часова, приређује се Хуманитарна изложба слика. Приходи од продаје слика намењени су за помоћ Срђану Шакотићу.

Пре 18 година, догодила се тешка саобраћајна несрећа, у којој је тешко повређен Срђан Шакотић, из Краљеваца. Изузетно талентован фудбалер, пред којим је била успешна каријера, остао је везан за инвалидска колица.

Тим поводом, у четвртак 15. новембра, у Завичајном музеју у Руми, биће отворена продајна изложба слика, сав новац од продаје слика биће усмерен ка куповини кревета, који је преко потребан Срђану.

Изложба ће трајати до 22. новембра, а сви који желе да помогну Срђану, могу то учинити куповином слика у румском музеју.

Прочитајте још

ПОСЕТИТЕ НАС

Главна 182, 22400, Рума, Србија

ПОШАЉИТЕ НАМ ПОРУКУ

ПОЗОВИТЕ НАС

O МУЗЕЈУ

Основан 1. марта 1962. решењем Народног одбора општине Рума као „завичајни историјско-природњачки музеј“ са прецизно утврђеним задатком „да ради на ископавању, сакупљању и сређивању збирки предмета, слика и записа историјске вредности, затим да организује изложбе и предавања…“

РАДНО ВРЕМЕ

Завичајни музеј Рума је због радова на санацији објекта привремено затворен за посетиоце.

Veb prezentacija je licencirana pod uslovima licence Creative Commons Autorstvo-Nekomercijalno-Bez prerada 3.0 Srbija; Dizajnirano od strane Play Media

Ukidanje pečata
Pretrazivac kulturnog nasledja