Представљена књига 4 ГРАДА -УТИСЦИ ИЗ КИНЕ

апр 28, 2017

У читаоници Градске библиотеке „Атанасије Стојковић“, 27. априла 2017. године, представљена је књига „Четири града – утисци из Кине“, аутора Драгомира Јанковића, музејског саветника Завичајног музеја Рума.
Књига говори о путовању Драгомира Јанковића у четири велика града у Кини, Пекингу, Шангају, Сјену и Ханџоу, које је Драгомир посетио 2008. године у трајању од 10 дана.
О књизи су говорили рецезент и саветник за културу у Амбасади НР Кине, господин Сји Хунг, директор Градске библиотеке Жељко Стојановић и аутор Драгомир Јанковић, док је делове књиге читао новинар Мирослав Бата Нинковић.
Књига је штампана уз финансијску подршку Општине Рума.

Прочитајте још

ПОСЕТИТЕ НАС

Главна 182, 22400, Рума, Србија

ПОШАЉИТЕ НАМ ПОРУКУ

ПОЗОВИТЕ НАС

O МУЗЕЈУ

Основан 1. марта 1962. решењем Народног одбора општине Рума као „завичајни историјско-природњачки музеј“ са прецизно утврђеним задатком „да ради на ископавању, сакупљању и сређивању збирки предмета, слика и записа историјске вредности, затим да организује изложбе и предавања…“

РАДНО ВРЕМЕ

Завичајни музеј Рума је због радова на санацији објекта привремено затворен за посетиоце.

Veb prezentacija je licencirana pod uslovima licence Creative Commons Autorstvo-Nekomercijalno-Bez prerada 3.0 Srbija; Dizajnirano od strane Play Media

Ukidanje pečata
Pretrazivac kulturnog nasledja